ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΒΥΤΙΝΑ 09/04/2011
«
»
Η έβδομη εκδρομή του Action Path μας βρίσκει στη Βυτίνα να κάνουμε Trekking και Rafting στον Ερύμανθο. Ένα ποτάμι για γνήσιους actionpathers!!

Σάββατο,9/4/2011 φτάσαμε στο εκπληκτικό ξενοδοχείο Vitina House Forest Resort και φύγαμε κατευθείαν για το Rafting στον Ερύμανθο,ένα άγριο ποτάμι με βαθμό δυσκολίας 4+.Από τα πρώτα κιόλας λεπτά,οι actionpathers διαπιστώσαμε ότι το ποτάμι δεν αστειεύεται!!!Η κατάβαση απαιτούσε προσοχή και συγκέντρωση και για τις 3 ώρες που παλεύαμε με το ορμητικό νερό και τα βράχια!!Τελικά για κάποιους,η βουτιά από τη βάρκα δεν έλειψε από το πρόγραμμα!Στα μέσα της διαδρομής,το διάλειμμα στον καταρράχτη μας δρόσισε προσφέροντάς μας ένα φυσικό SPA και μας έδωσε ανάσες για τη συνέχεια.Στο τέλος της διαδρομής,ΟΛΟΙ ήμασταν μέσα στα χαμόγελα!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ...

Το βράδυ,το Κουτούκι του Γιάννη στη Βυτίνα,κέρδισε τις εντυπώσεις και πήρε άριστες κριτικές.Το φαγητό ήταν για καλοφαγάδες και για μερακλήδες.Ο Γιάννης έφερνε το ένα μπουκάλι κρασί μετά το άλλο και στο τέλος σειρά πήραν τα ρακόμελα!Το ποτό και το κέφι συνεχίστηκαν στο bar ΠΛΑΤΑΝΟΣ του μοναδικού Χρήστου στα Λαγκάδια!!!!!

Κυριακή,10/4/2011 μετά από ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ με θέα το βουνό,αναχωρούμε για το Trekking στο Μαίναλο.Ένα μονοπάτι μέσα στα έλατα,με άγρια βλάστηση που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου.Όπως είχαμε προβλέψει,προς την κορυφή συναντήσαμε λίγο χιόνι,που κράτησε δροσερό το κρασί που ανοίξαμε στο break.Εκεί,απολαύσαμε σπιτική σπανακόπιτα και χειροποίητα κεφτεδάκια φούρνου by Dimi.Η επιστροφή σίγουρα ήταν πιο εύκολη...

Μετά το late check-out από το ξενοδοχείο,ακολούθησε το γεύμα και η απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής στους actionpathers.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ